Programa Mixt d'Orientació i Formació

Programas mixtos de orientación y formación profesional para el empleo de personas trabajadoras afectadas por un expediente de regulación temporal de empleo a consecuencia de la crisis de la COVID-19. Una iniciativa que da soporte a todas las personas, acompañándolas de forma totalmente subvencionada en un procedimiento de orientación y con la posibilidad de completarlo con formaciones específicas.

Aunque sea un programa destinado prioritariamente a personas que están o han estado en situación de ERTO, también pueden acceder personas en situación de desempleo y personas trabajadoras en activo.

- Si crees que puedes, ya estás a medio camino - Theodore Roosevelt

Qüestionari Programa Mixt d'Orientació i Formació

Qüestionari Programa Mixt d'Orientació i Formació

Alumnat CET Penedès

Introducció

Nom i cognoms de la persona enquestada
Nom i cognoms de la persona enquestada
Nom
Cognoms

Què és el Programa Mixt d'Orientació i Formació

El Programa Mixt d'Orientació i Formació està pensat per poder acompanyar i orientar a les persones.

Hi ha tres grans blocs de treball, emprenedoria (per totes aquelles persones que vulguin iniciar un nou projecte), acreditació de competències professionals (per poder obtenir certificats oficials que reconeguin tota la teva formació i sobretot la teva experiència professional al llarg dels anys) i per últim, recerca de feina (un bloc ideat per millorar les teves possibilitats d'inserció laboral, definint de forma clara el teu perfil cap a les empreses i/o planificar l'estratègia cap a un canvi de sector o àrea).

Dades sociodemogràfiques

General

Quins blocs t'interessen?

Observacions

Enviament

Per tal de poder poder respondre i enviar els resultats de l'enquesta cal acceptar la política de privadesa, per a més informació clica aquí.

¿Quién subvenciona el programa?